2.10.2021 12:25
Rovaniemen NMKY

Tervetuloa mukaan kehittämään RoNMKY:n seuratoimintaa!

Tervetuloa mukaan kehittämään RoNMKY:n seuratoimintaa!

Rovaniemen NMKY on yli 40 vuotta toiminut aktiivisesti koripalloharrastuksen mahdollistamiseksi Rovaniemellä. Tavoitteena on tarjota koripallotoimintaa 3-vuotiaasta ylöspäin lapsille ja nuorille sekä lajia harrastaville aikuisille.

Seuratoiminta pyörii vapaaehtoisten lajin harrastajien ja heidän läheistensä voimin. Toimijoita tarvitaan mm. harjoitusten, sarjatoiminnan, turnausten ja tapahtumien järjestämiseen sekä seuratoiminnan pyörittämiseen.

RoNMKY:n hallinnosta vastaa vuosittain valittava johtokunta. Käytännössä johtokunta on ryhmä, joka koordinoi, kehittää ja arvioi seuran toimintaa. Johtokuntatyöskentelyssä voi olla mukana omien mahdollisuuksien mukaan. Useampi johtokunnan nykyinen jäsen on siirtymässä syrjään, joten johtokuntaan tarvitaan uusia jäseniä, mukaan luettuna uusi puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja.

Johtokunnan ulkopuolellakin on monenlaisia tehtäviä, joihin tarvitaan toimijoita. RoNMKY tarvitsee tekijöitä mm. joukkueenjohtajiksi, varainhankintaan, viestintään, tuote- ja varustehankintaan sekä tapahtumien järjestelijöiksi ja toimitsijoiksi.

Kutsumme teidät korisharrastajat ja läheiset mukaan seuran toimintaan! Tule mukaan RoNMKY:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen 6.10.2021 klo 18.00 Ounasvaaran peruskoululla (Poropolku 7), jossa uusi johtokunta valitaan. Tavoitteena on löytää edustajia mahdollisimman monipuolisesti. Seuratoiminnan kehittämiseksi tarvitsemme kokemuksia ja ajatuksia laajasti eri ikäkausijoukkueiden ja aikuisten harrasteporukoista. Kokemus koripallosta tai yleensäkään seuratoiminnasta ei ole välttämätöntä, aktiivinen asenne ja positiivisuus kantavat pitkälle.

Vaikka et olisi halukas johtokuntatyöskentelyyn, mutta koet, että haluaisit olla jollain lailla, pienelläkin panostuksella, mukana kehittämässä ja viemässä eteenpäin koripallon harrastamista Rovaniemellä, tulethan mukaan vuosikokoukseen keskustelemaan seuran asioista.

Ilmoittautumiset vuosikokoukseen ti 5.10. mennessä: ronmky.sihteeri@gmail.com

Lisätietoja RoNMKY:n toiminnasta voit tarvittaessa kysellä Milja Lukkarilta (p. 040 579 6594).

Lämpimästi tervetuloa mukaan!